Chef's Table- dinner

Chef's Table- illallinen on pähkinänkuoressa parasta mitä voi saada. Autenttisten pohjoisen raaka-aineiden hankintaan on käytetty aikaa ja nähty paljon vaivaa.

Vastaavaa et helpolla löydä. Villiä, tuoretta kalaa lähijärvistä. Kuningasrapua automatkan päästä ja tämän syksyn riekkoja lapin tuntureilta. Naapurin puikulaperunaa ja omalta pihalta itse poimittuja sieniä.

Jokainen raaka-aine päätyy lautaselle sen uniikkeja ominaisuuksia kunnioittaen ja monin paikoin harvinaistakin arvokkuutta vaalien. Perinteisin menetelmin, mutta modernilla otteella sekä maut, että koostumus sulautetaan yhteen raaka-aineiden ominaisuuksia hyödyntäen. Suolaista ja rapeaa, hapanta ja makeaa... Suhteessa sopivasti kaikkea. 


Chef's Table- illallisilla raaka-aineet ovat pääosassa. Illallinen
ei tarkoita pelkästään ravintoa. Lautaselle päätyy luonto, sen sielu ja sen tarina. 

ENG:

Chef's Table- dinner is in a nutshell the best you can get. The acquisition of the authentic Lappish ingredients is time consuming, but also worth the while.

Nothing alike is difficuld found. Wild fish from local lakes, King Crab from driving distance away and this falls willow grouse from the Lappish fells. Lappish almond potatoes from the neighbor and mushrooms self-picked from our back yard.

Each ingrediend find´s its place on the plate respecting its unique delicacy. Traditional methods with modern twist. The flavors and textures are combined highlighting their own natural elements. Salty and crispy. savory and sweet... Perfect combination of all the above.


At the Chef's Table- dinner, the ingredient itself is the focal point. The plate in front of you concludes the nature, it´s spirit and it´s story.

Chef's Table,


  • Chef's Table- illalliselle valittavana on kaksi vaihtuvaa menua. Riekko ja Poro. 
  • Raaka-aineet hankitaan paikallisesti ja laskutetaan asiakkaalta kuittien mukaan. n. 25€/hlö. 
  • Illallistoimitukseen kuuluu myös lautaset, jotka ovat Posiolla valmistettua Studio keramiikkaa.
  • Hinta 550€ alv 24, sis. laitteet/työvälineet, lautaset, raaka-aineiden kuljetukset. Kokki saapuu paikalle n. 7 tuntia ennen sovittua illallis ajankohtaa, hoitaa tilaisuuden ja jälkityöt.

ENG

  • There are two menus to choose from. Reindeer & Willow Grouse.
  • Ingregients are sourced locally and charged according to receips.                             Approx. 25€/pers.
  • The dinners also includes plates, that all are unique studio ceramics From Lapland.
  • Service Price: 550€/day       incl. VAT 24%¨.   

  • Illallinen valmistetaan / toteutetaan asiakkaan omissa tiloissa.
  • Maksimi henkilömäärä on 12 henkeä.
  • Isompia ryhmiä varten järjestämme mielellämme erillisen tilan ja lisähenkilökuntaa sopimuksen mukaan.
  • Menujen pienet raaka-aine muutokset mahdollisia.




  • Dinner is prepared in your own or rental premises
  • Maximum is 12 person
  • For larger groups we van arrange a suitable location and more staff according to your needs

RIEKKO (+20€/henk)

Riekkoliemi

#hiillostettusipuli#riekkoporonkuutiristys

Kuningasrapu & matsutake

#frittilehtikaali#fenkoli

Imellettypuikula & siika

#keltuainen#kurkku#mäntycreme#mäntylumi

Riekko x3

#wallenberg#rosé#kroketti#uuniselleri#savusuola#poltettukaali#puolukka#pähkinäcrumble

Vadelmaetikkapuuroa & suklaata 

Mustikka & mustaherukka

#tuorejuusto#mustaherukanlehtisorbet#pakastekuivattumustaherukka# kaura#mustikkamatto#mustikkamarenkikeksi

PORO

Nieriä & maa-artisokka

#tyrnichevice#muhennettuartisokka#mätikastike#kuivattukylmäsavulohi

Jänis & tatti

#jänisrillette#piklattukasvis#tattimajoneesi#punajuuri#kuusilumi

Poro x2

#occobucco#paisti#uuniselleri#savusuola#poltettukaali#kaardemummaomena #puolukkakastike#yrtticrumble

Tyrni -ja hillasalsa & lakritsi

Matsutakekakkua & valkosuklaata

#männyllämaustettuporkkanagranite#valkosuklaanamelaka#matsutakekrokantti